به گزارش اروم نیوز به نقل از زرین خبر، علیرضا بقالی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی انتشار مکرر تصاویر تخلف شکار و صید این متخلف در فضای مجازی که موجب خدشه دار شدن اذهان عمومی و دوست داران طبیعت و حیات وحش شده بود، نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان موفق به شناسایی فرد متخلف شدند.
وی گفت: با پیگیری و کشف ابعاد این تخلف، ضمن اخذ مجوز بازرسی منزل از سوی مقام ذیصلاح قضایی، نیروهای یگان حفاظت محیط زیست با همکاری نیروی انتظامی،۶ قطعه کبک، چهار قطعه باقرقره، حدود هشت کیلو گوشت شکار پرنده، تعدادی آلات و ادوات صید و شکار شامل ۲ رشته تور ماهیگیری، ۲ قبضه سلاح شکاری، تعدادی فشنگ و متعلقات از منزل این متخلف باسابقه کشف کردند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب افزود: شکارچی متخلف پس از تکمیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
بقالی با اشاره به اثرات سوء اجتماعی انتشار این گونه تصاویر در فضای مجازی بیان کرد: طی سال جاری این دومین تخلفی است که در حوزه فضایی مجازی در این شهرستان شناسایی و دستگیر شده است.
انتهای پیام/