تاریخ : دوشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۰

تولید سالانه 16000 تن گوشت قرمز توسط عشایر آذربایجان غربی

  • کد خبر : 306941
  • 19 آذر 1397 - 9:13
تولید سالانه 16000 تن گوشت قرمز توسط عشایر آذربایجان غربی

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 15 هزار و 599 خانوار عشایری در این استان زندگی می کنند، گفت: عشایر آذربایجان غربی سالانه 16000 تن گوشت تولید می کنند.

به گزارش اروم نیوز، بهرام زینال زاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از 15 هزار خانواده عشایری در آذربایجان غربی وجود دارد گفت: 2 میلیون و 670 هزار هکتار اراضی مرتعی در این استان وجود دارد که از این مقدار یک میلیون و 615 هزار هکتار با 61 درصد تحت پوشش عشایر استان است.

وی، ادامه داد: عشایر آذربایجان غربی سالانه 16 هزار تن گوشت قرمز، 50 هزار تن شیر، سه هزار تن پشم، حدود 16 هزار مترمربع انواع قالی و قالیچه و 19 هزار جفت کلاه، دستکش، جوراب، گیوه، پاپوش تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی، ادامه داد: با توجه به نقش مهم زنان در جامعه عشایری و در راستای حمایت از آنان، 20 صندوق خرد زنان عشایر در این استان تشکیل شده و مشغول فعالیت است.

وی، بیان کرد: حدود 525 نفر از جامعه زنان عشایر عضو صندوق های خرد زنان عشایر این استان هستند.

زینال زاده، تصریح کرد: با توجه به نقش تعاونی عشایری در راستای بهبود امکانات قابل دسترس این قشر و در راستای حمایت از آنان، 10 تعاونی عشایر در این استان تشکیل شده و مشغول فعالیت است.

وی، ادامه داد: ٣٥ میلیون هکتار مناطق ییلاقی و قشلاقی در اختیار عشایر قرار دارد و ٣٥ درصد صنایع دستی کشور توسط آنان تولید می شود که در کشور سالانه ٤٠٠ هزار تن گوشت و شیر تولید و 9 میلیون و 500 هزار راس دام از سوی آنان عرضه می کند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی، تاکیدکرد: عشایر آذربایجان غربی نیز 12 ایل و 21 طایفه مستقل هستند و 336 روستای آذربایجان غربی نیز ویژه عشایر است.

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه : https://uromnews.ir/?p=306941

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.