علی عیدی در گفتوگو با خبرنگار اروم نیوز، اظهارکرد: پیش بینی تولید محصول جو در استان برای امسال ۱۰۹ هزار و ۴۰۰ تن بود و به علت خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه و کمبود بارندگیها در برخی مناطق استان این میزان کاهش یافته است.
وی اداه داد: میزان برداشت در اراضی دیم ۳۸ هزار هکتار بود که به سطح ۳۱ هزار هکتار کاهش یافت.
وی اظهار کرد: از اراضی زیر کشت ۳۸ هزار هکتار دیمی و ۱۶ هزار هکتار آبی بود.
عیدی گفت: با قیمت پنج تا ۶ هزار تومانی جو، کشاورزان تمایلی برای فروش محصول به مراکز خرید دولتی ندارند.
وی گفت: شهرستانهای شاهین دژ، میاندوآب و بوکان داری بیشترین سطح زیر کشت جو در استان هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: برداشت گندم و جو به صورت مکانیزه انجام می گیرد.
وی ادامه داد: یکهزار و ۱۲۶ کمباین بومی،۱۷۴ کمباین مهاجر و ۲ هزار و ۵۰۰ دروگر برای برداشت به کار گرفته شد.
وی ادامه داد: این محصول کم توقع دارای مقاومت بالایی در برابر آفتهاست.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۹۰ درصد جو تولیدی به مصرف دام رسیده است.
عیدی گفت: بقیه جو تولیدی برای مصارف دیگر استفاده می شود.
وی افزود: ارقامی چون سهند، آبیدر، بهمن و جلگه از ارقامی هستند که در مزارع جو آذربایجان غربی کشت می شوند.
انتهای پیام/