تاریخ : چهارشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۰

سالانه 45 هزار تن گوشت به بازار آذربایجان غربی عرضه می شود

  • کد خبر : 271282
  • 01 آبان 1396 - 8:38
سالانه 45 هزار تن گوشت به بازار آذربایجان غربی عرضه می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: مجموع میزان گوشت عرضه شده به بازارسالانه 45هزارتن می باشد.

سید فضل الله قریشی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به رتبه تولید گوشت در بین دیگر استان های کشور، اظهار داشت: آذربایجان غربی در تولید گوشت مرغ رتبه 8 و در تولید گوشت قرمز در رتبه 5 کشوری قرار دارد.

وی، افزود: در خصوص میزان گوشت عرضه شده به بازار افزود: میزان گوشت عرضه شده سالیانه به بازار در مجموع 45 هزارتن است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، تصریح کرد: کاهش قیمت بره های پرواری در سال 94 و اوایل 95 به دلیل افزایش قیمت نهادهای تولید و عدم افزایش چندین ساله گوشت قرمز دلیل اصلی است.

وی بیان کرد: در زمینه تولید گوشت قرمز 330 واحد گوساله پرواری صنعتی با ظرفیت 46 هزار راس و 94 واحد بره پرواری با ظرفیت 38 هزار راس وجود دارد.

قریشی، در پایان در خصوص سرانه گوشت مصرفی افزود: مرغ بیشترین سرانه مصرف گوشت در آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید..
معیشت مرزنشینان در گرو استفاده از کارت‌های پیله وری / سهمیه دلاری وارداتی آذربایجان‌غربی افزایش یابد
لینک کوتاه : http://uromnews.ir/?p=271282

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.